• 0758 145 791
  • Luni - Vineri — 10:00 - 17:00

Galeata cu mop rotativ, 4.5 Litri,rezerva

Cod produs: GR3125
  • Livrare în țară 15 Lei
  • Livrare în București 13 Lei
  • Ajunge în 1-3 zile lucrătoare
  • Retur în 14 zile
9200 Lei
Stoc Epuizat

Setul de curăţenie, compus dintr-o găleată de 4.50 litri şi un mop rotativ este setul care nu trebuie să lipsească din casa ta. Curăţenia este foarte importantă în fiecare casă, de aceea vă prezentăm cel mai vândut set de curăţenie.

Mopul funcţionează ca un magnet care atrage murdăria, curăţă repede şi eficient, chiar şi cele mai murdare suprafeţe, iar sistemul de stoarcere vă ajută să stoarceţi mopul în doar câteva secunde, prin rotire , până când se elimină excesul de apă din mopul din microfibre.Datorită capătului rotativ la 360 de grade şi sistemului de stoarcere rapidă a apei, veţi putea face curăţenie fără să frecaţi, fără să vă aplecaţi şi fără să depuneţi efort.

Rezerva de mop din microfibre poate fi demontată uşor şi curăţată în maşină de spălat, la o temperatură de maximum 60 de grade.

Cu ajutorul setului mop rotativ si galeata, vei curăţa foarte uşor absolut toate colţurile casei, chiar şi locurile greu accesibile de sub mobilă, iar textura din microfibra absorbantă reţine mizeria, fără a mai lăsa urme de murdărie.

Deoarece mopul nu rămâne îmbibat cu apă, podelele spălate cu acest mop se usucă foarte repede.Veţi avea rezultate excelente folosind acest mop pe parchet, podele din lemn, gresie (chiar şi pe faianţă), colţuri greu accesibile, sub mobilă, sub pat, sau chiar la spălarea maşinilor.

Pachetul contine: 

- Găleată 4.50 l cu sistem de stoarcere a mopului , 31 x 29 x 20 cm.

- Mâner din plastic şi tub telecopic metalic , 130 cm

- rezerva din microfibre

 

Galeata cu mop rotativ, 4.5 Litri,rezerva
Specificaţii
  • Producător: Grunberg
  • Tip: Set Găleată şi Mop

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul Market365.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0 (0 review-uri)