Categorii
Fără categorie

Case din containere pentru vacanta

 Suntem in plin sezon de vacante si concedii. Cei mai multi alearga spre mare in cautarea brizei si a bronzului mult dorit. Unii se avanta spre locurile racoroase din munti. Altii se gandesc sa isi construiasca o casa de vacanta intr-o zona linistita. Acest vis pare pentru multi de neimplinit, dar adevarul este ca nimic nu e imposibil. 

            Daca doresti sa iti construiesti o locuinta in care sa iti petreci vacantele, dar nu dispui de bani foarte multi, ia in considerare optiunea unei case din containere. In primul rand, trebuie sa stii ca un container de locuit are o structura din metal, iar materialul folosit este subtire, avand o grosime in intervalul 3-14 mm. Containerele tip locuinta pot fi executate dupa comanda, cu marimi in functie de dorintele clientului. Totodata, ele pot fi cumparate cu dimensiuni deja stabilite. Structura sigura face posibila supraetajarea containerelor pana la 4 nivele adica, 4 etaje. 

Containerele pot fi organizate in compartimente si pot fi mobilate corespunzator. Pot fi pozitionate diferite elemente sanitare, oferind astfel, un confort ridicat. Datorita peretilor si a constructiei containerelor, acestea ofera proprietati specifice unei case clasice, precum termoizolarea si hidroizolarea. Containerele pot fi plasate in diverse locuri si pot avea diferite functionalitati in functie de spatiul pus la dispozitie. 

Casele din containere au preturi variate, in functie de categoria din care fac parte. Cele mai ieftine sunt cele de tip birou, cabina de paza, dormitor sau vestiar. In acesta pot fi plasate birouri, dulapuri sau paturi pentru dormit. Pretul creste treptat in functie de spatiul containerului. Pretul pentru o casa din containere de tip dormitor incepe de la 1500 de euro. Costurile sunt un pic mai piperate cand vine vorba de adaugarea unor functionalitati precum cele sanitare. Astfel, daca iti doresti un container tip dormitor echipat cu WC, dus, mobila de toaleta si boiler electric pentru incalzirea apei, atunci suma pleaca de la 2500 de euro. Daca ai nevoie de un container de tip sanitar care contine cabine de dus, WC si alte dotari preferentiale, atunci suma de achitat pleaca de la 4900 de euro. 

In ceea ce priveste dimensiunea, pe piata se gasesc de obicei case din containere cu latimea de 240 cm si inaltimea de 255 cm. Fireste, lungimea variaza in functie de tipul containerului ales. Pretul depinde si el de lungime. Astfel, un container cu 400 cm in lungime costa 1900 de euro, iar unul cu lungimea de 500 cm, are un pret de 2200 de euro. Totodata, un container cu grup sanitar si lungimea de 300 cm costa 2500 de euro, in timp ce unul echipat la fel, dar cu o lungime de 600 cm, are un pret de 3500 de euro. 

Unul dintre dezavantaje este acela ca pentru cele mai multe fabrici care se ocupa cu constructia de containere, transportul este asigurat de catre client. 

            Alege cea mai buna oferta si ofera-ti o casa de vacanta asa cum ai visat. 

Categorii
Fără categorie

Cum sa prepari cafea la filtru

Prepararea cafelei la filtru este una dintre cele mai populare metode de a face cafea in bucatarie.

Aceasta metoda simpla de preparare este preferata de mulți consumatori datorita aromei și a gustului bogat pe care il ofera.

Mai jos gasiti o reteta simpla pentru prapararea cafelei la filtru pentru a o savura cu placere acasa

Pentru asta veti avea nevoie de:

  1. Cafea proaspata macinata
  2. Filtru de hartie
  3. Apa fierbinte
  4. Un recipient de sticla sau o ceașca

Cum se prepara?

Macinați cafeaua

Cumparati boabe de cafea de calitate si apoi incepeți cu macinarea lor, pentru cafeaua la filtru este recomandat sa macinati boabele de cafea la un nivel mediu.

Pasul 2 este sa pregatit filtru de hartie

Puneți filtrul de hartie in recipientul de sticla sau in ceașca de cafea, dupa modelul filtrului vostru de cafea

Filtrul trebuie sa fie bine fixat pentru a nu se muta in timp ce turnati apa.

Adaugați cafeaua proaspat macinata

In functie de dimensiunea recipientului sau a cesti adaugati o cantitate potriva de cafea, deobicei se pune o lingura noramala de cafea macina pentru fiecare ceasca de cafea

Turnați apa fierbinte

Incalziți apa la aprox 90-96 de grade Celsius, apoi turnați-o treptat peste cafeaua macinata din filtru.

Asigurați-va ca turnați apa corespunzator peste intreaga suprafața a cafelei și așteptați sa se scurga prin filtru in recipientul de sticla/ceașca de cafea.

Savurați cu placere

Dupa ce apa s-a scurs prin filtru, scoateți filtrul și aruncați-l la cosul de gunoi.Savurați cafeaua calda și proaspat preparata.

Sfaturi pentru o cafea de filtru perfecta

Utilizați apa proaspata, incalziți apa la temperatura potrivita, intre 90-96 de grade Celsius.

Folosiți o cantitate corecta de cafea macinata in funcție de marimea recipientului sau a cesti din care veti bea preparatul.

Turnați apa uniform peste cafeaua macinata pentru a asigura o extracție uniforma a aromei și a gustului.

Prepararea cafelei la filtru poate oferi o experiența diferita și mai placuta decat folositea altor metode, cum este espressorul sau automatele de cafea.

Motive pentru care ar trebui sa incercați sa preparați cafeaua la filtru

Controlul asupra procesului

Prepararea cafelei la filtru va ofera un control mai mare asupra procesului de preparare.

Puteți ajusta cantitatea de apa, temperatura apei și timpul de preparare pentru a obține o cafea exact cum va place.

Gustul

Prepararea cafelei la filtru manual poate oferi o experiența gustativa mai bogata și mai complexa.

Acest apect se datoreaza faptului ca filtrele manuale pastreaza uleiurile esențiale din cafea și permit aromelor sa se dezvolte in mod cat mai natural.

Calitatea cafele

Costul

Filtrul manual este o opțiune mai ieftina decat alte metode de preparare a cafelei

Experiența

Prepararea cafelei la filtru poate fi o experiența placuta dar și relaxanta

Filtrul manual poate fi o opțiune excelenta pentru cei care doresc sa iși imbunatațeasca experiența de baut cafea prin controlul asupra procesului de preparare, gustul bogat și complex.

Categorii
Fără categorie

Avantaje saci de vidat haine

Suntem foarte siguri ca, dupa ce veti citi mai jos, care sunt beneficiile pe care le pot oferi sacii de vidati pentru a stoca imbracamintea, cu siguranta veti simti nevoia de a achizitiona cativa si de a-i pune la incercare, de aceea, in acest articol face cunoscuta o mica parte din aceste avantaje, pentru ca este, de asemenea, foarte important sa cunoasteti aceste informatii in ceea ce priveste acesti saci vidat haine.

Achizitie:Vom incepe cu unul dintre cele mai importante beneficii pentru cei care sunt interesati sa cumpere acest produs, si anume:acesti saci vidat haine sunt destul de simplu de procurat, deoarece ii puteti gasi cu usurinta in marile hypermarketuri sau online pe siteul nostru market365.ro.

Cu saci de vidat haine veti putea face calatoriile mai confortabile, vidand hainele pe care doriti sa le luati cu voi in vacanta, veti elibera mult spatiul din valiza voastra, si in loc puteti depozita alte produse.

Securitate: Multi oameni cred ca acesti saci vidat haine pot deteriora articolele de imbracaminte din cauza faptului ca sunt realizati din plastic, dar aici ei gresesc, saci de vidat sunt special conceputi pentru asta,sa aiba grija de tesaturi.

Cu acesti saci de vidat haine, veti pastra hainele in siguranta, departe de umezeala, mirosuri, mucegaiuri, insecte si alti factori nedoriti din mediul extern.

Spatiu: Una dintre cele mai frecvente probleme cu care multi oameni se confrunta, esti lipsa spatiului in locuinta. Va asiguram ca, atunci cand veti folosit oricare dintre acesti saci vidat haine, puteti observa diferenta mare de spatiu care va fi obtinuta.

Organizarea valizei: Multi calatori in momentul in care isi depoziteaza hainele in interiorul valizei sunt destul de ordonati, adica sa aranjeze separat fiecare tip de imbracaminte, un colt pentru blugi, altul pentru camasi si asa mai departe. Pentru acesti iubitori de ordine, sacii vidati pot deveni aliatul perfect pentru a-si mentine hainele organizate in interiorul valizei fara nici un fel de problema.

Pret: Acest produs de calatorie si nu numai, are un avantaj major, care este favoritul multor persoane: sunt accesibili ca pret.

Cu toate acestea, puteti verifica online modele disponibile si preturile lor,iar apoi sa alegeti produsul care credeti ca se va potrivi cel mai bine pentru necesitatilor voastre.

Saci de vidati haine sunt disponibile in mai multe dimensiuni exemplu: 50  x 60 c,m , 60 x 80 xm, 70 x100 cm, 80 x 110 cm, etc.

Deasemenea exista modele de saci de vidat haine care sunt parfumati cu diferite arome, ca: iasomie, levantica, trandafir si multe altele.

Categorii
Fără categorie

Brazi artificiali pentru un Craciun de vis

Iarna este pe aproape, iar targurile de Craciun se pregatesc din timp cu brazi naturali si artificiali pentru mii de clienti. 

Multi prefera autenticitatea si aleg brazi naturali in special pentru mirosul specific. Exista si anumite dezavantaje. Familiile cheltuiesc anual sute de lei pe brazi naturali care se usuca, se scutura si automat trebuie aruncati dupa aproximativ 3 saptamani de la cumparare. Din fericire, exista o solutie mai ieftina si mai durabila. Este vorba despre bradul artificial, creat cu scopul de a fi reutilizat in fiecare an. 

Bradul artificial este alcatuit din mai multe piese care se unesc. Produsul este compact intrucat ramurile se strang usor in jurul tulpinii. Tocmai de aceea, acesta poate fi depozitat in decursul anului in cutia originala. Este important ca spatiul de depozitare sa fie curat si uscat. 

Produsul este comercializat sub diferite inaltimi. Inainte de a pleca la cumparaturi, masoara incaperea in care vrei sa asezi bradul. Dupa ce vei avea dimensiunile, iti va fi mai usor sa cauti pomul de Craciun potrivit. 

Bradul artificial poate avea diferite culori si forme. In targuri, magazine si pe internet gasesti numerosi brazi artificiali de diferite origini, precum este molidul canadian, bradul carpatian sau cel alpin. Un alt aspect de care trebuie sa ti cont este numarul de ramuri. Daca doresti un pom voluminos, cauta un produs cu un numar cat mai mare de crengi. Uita-te si la lungimea acelor. Cu cat sunt mai mari, cu atat pomul va parea mai bogat.

Producatorii s-au gandit la familiile care respecta mai mult sau mai putin traditiile. De aceea, pomul poate fi unul clasic, verde sau poate fi complet unic, colorat in nuante moderne. Se poarta brazi artificiali cu ramurile colorate in alb, negru, gri, verde deschis sau inchis, albastru, violet sau chiar roz. Cu ornamentele potrivite, vei obtine un pom deosebit.

Daca te-ai saturat sa alergi prin magazine pentru a face cumparaturile de sarbatori, afla ca poti taia de pe lista instalatia luminoasa. Bradul artificial cu fibra optica este o inovatie care a bucurat inimile multor iubitori de Craciun. Bradul cu fibra optica aduce un aer festiv, o atmosfera de caldura si sarbatoare in casa ta. In ramuri sunt incorporate led-uri producatoare de lumini care alterneaza intr-un ritm alert de la o culoare la alta. 

Achizitionarea unui brad artificial presupune putin efort. Odata cu aparitia brazilor artificiali, a disparut chinul curateniei de dupa Craciun. Pomul artificial se identifica prin rezistenta in timp, iar de aceea, nu isi pierde acele si nici nu necesita intretinere speciala. 

Bradul este un simbol pentru magia Craciunului. Impodobitul pomului reprezinta un motiv de bucurie pentru copii. Nu dezamagi pe cei dragi. Alege un brad artificial demn de admiratia celor din jurul tau. 

Categorii
Fără categorie

Set tacamuri inox pentru experiente culinare

Un set de tacamuri din inox nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie, pentru ca ele aduc o nota de eleganta si mult rafinament la fiecare masa servita.

Indiferent daca pregatesti o cina intima impreuna cu membrii familiei tale sau pur si simplu iti doresti sa impresionezi oaspetii, un set de tacamuri de calitate va face intotdeauna diferenta.

La market365.ro suntem specializati in identificarea si comercializarea seturilor de tacamuri din otel inoxidabil de foarte buna calitate.

Oferim o gama variata de modele, astfel incat sa poti gasi setul perfect care sa se potriveasca gusturilor si nevoilor tale.Avem seturi de tacamuri cu 24, 72 sau 84 de piese.Avem inclusiv seturi de tacamuri speciale pentru cei mici.

Materialele de cea mai buna calitate folosite in fabricarea tacamurilor de inox confera  rezistenta, asigurandu-te ca vei avea parte de o intrebuintare corespunzatoare o perioada mare de timp.

Otelul inoxidabil este cunoscut pentru proprietatile sale anti-corozive, astfel incat tacamurile isi vor pastra aspectul lor stralucitor si impecabil foarte mult timp.

Poti folosi cu incredere seturile de tacamuri din inox in fiecare zi, fara sa-ti faci griji in privinta deteriorarii sau decolorarii lor.

Fiecare set de tacamuri din inox este conceput cu atentie la cele mai mici detalii, avand un design ergonomic si foarte confortabil.

Acestea sunt usor de folosit, curatat si intretinut, fiind potrivite pentru utilizarea zilnica sau doar pentru ocazii speciale.

Un alt avantaj al tacamurilor inox este acela ca pot fi utilizate in diverse ocazii, de la cele informale la cele formale. Indiferent de ocazie, tacamurile inox adauga un plus de eleganta si stil.

Pentru a achizitiona un set de tacamuri din inox de foarte buna calitate, poti accesa siteul nostru online unde vei gasi foarte multe optiuni pentru toate bugetele, si avem si consultanti nostri pregatiti sa te ajute sa faci cea mai buna alegere.

Adauga un strop de eleganta cu fiecare masa cu un set de tacamuri de inox marca Grunberg, acest producator are o gama mare de produse, de unde poti alege un model, pentru experientele tale culinare.

Fii sigur ca te vei bucura de tacamuri durabile si frumoase, care iti vor incanta familia si invitatii la fiecare masa.

La market365.ro gasesti o gama variata de seturi de tacamuri inox, astfel incat sa poti alege optiunea perfecta pentru nevoile tale.Indiferent ca preferi un set de tacamuri simplu dar elegant sau unul cu detalii mai speciale, avem produse care sa se potrivesca tuturor gusturilor si stilurilor.

O comanda pentrul unul sau mai multe seturi de tacamuri din inox poate fi plasata online, iar noi ne vom asigura ca va ajunge in siguranta la usa ta. Livram prompt si eficient, astfel incat sa te poti bucura rapid de noile tale tacamuri de inox

Investeste in calitate si stil cu un set de tacamuri inox marca Grunberg

Fie ca le vei folosi in cadrul propriei tale bucatarii sau le vei oferi cadou unei persoane dragi, aceste tacamuri vor fi apreciate pentru frumusetea lor dar si rezistenta in timp. Incearca-le acum si transforma fiecare masa intr-o experienta eleganta si memorabila.

Categorii
Fără categorie

Rulouri exterioare, beneficii de top

Rulourile de exterior au devenit foarte populare in ultimi ani, si nu este nimic surprinzator in asta, pentru ca beneficiile pe care le ofera sunt suficient de convingatoare pentru a justifica popularitatea lor.

Exista mai multe beneficii de care te poți bucura dupa ce ai instalat rulouri exterioare.Unele dintre cele mai importante sunt acestea:

Consum redus de energie 

Un mare avantaj al instalarii lor, este ca sunt foarte utile in economisirea consumului de energie electrica.Acestea va ajuta sa mențineți o temperatura interioara confortabila si sa pastrați biroul sau casa rece chiar si atunci cand este foarte cald afara. 

Rulourile exterioare sunt foarte eficiente si va ajuta sa economisiti energie

Pastreaza intimitatea

Rulourile exterioare sunt ideale pentru a va pastra intimitatea.Stim ca este foarte important sa poti vedea lumina naturala intrand in casa ta dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti compromiti intimitatea.

Pentru a va imbunatați confortul si intimitatea casei voastre, alegeți rulouri exterioare care va pot oferi protecție maxima si va permite luminii natural sa patrunda la interior.

Oferiți protecție

Aceste rulouri sunt o modalitate excelenta de a va proteja spatiul vostru de locuit de radiațiile ultra violete ale soarelui.

De asemenea, va asigurati ca mobilierul sau obiectele sensibile la lumina din casa sau birou raman protejate si nu se vor decolora din cauza expuneri la razele solare.Totodata rulourile protejeaza plantele si florile din interior

Gama larga si variata de modele

Rulorile exteriore ofera o nota si o senzație noua locului unde sunt instalate. Exista disponibile pe piata, diferite opțiuni de culoare si stil din care puteți alege. 

Rulourile de exterior sunt produse pe comanda, si acest lucru va permite sa alegeti si sa primiti exact modelul dorit, indiferent de dimensiunea sau culoarea aleasa.

Țineți insectele departe

Vara, oamenii prefera sa tina ferestrele si usile deschise pentru a permite o ventilație eficienta. 

Dar acest lucru nu ofera doar intrarea aerului proaspat si curat, ci permite si diferitelor insecte sa patrunda in spațiul tau. Cu siguranta ai observat ca numarul de insecte zburatoare din casa ta creste atunci cand vremea este calda afara. 

Dar aceste rulouri au un rol de paravan pentru aceste insecte nedorite si atunci cand ele sunt trase,tin afara micile vietuitoare.

Intrebari frecvente

Iți poți controla rulourile exterioare cu telefonul mobil?

Da, unele produse va permit sa puteti controla folosind un telefon mobil

Cat dureaza instalarea unei jaluzele de exterior?

Timpul mediu de instalare al unui rulou este cateva ore, dar acest timp depinde de foarte multi factori.Cel mai bun raspuns il puteti primi de la echipa de profesionisti care vor instala rulourile.

Se ofera garantie?

Pentru orice tip de produs exista o garantie legala pe care producatorul,furnizorul trebuie sa o ofere, dar foarte multe companii au marit acest termen si variaza de la firma la firma.Verifica ofertele companiilor si alege varianta pe care o consideri cea mai avantajoasa pentru tine.

Mai sus am expus doar cateva din cele mai importante beneficii pe care le ofera rulourile exterioare. Inainte de a cumpara faceti o cercetare de piata pentru a gasi cea mai buna solutie pentru casa sau biroul vostru.

Categorii
Fără categorie

Ce poti sa cumperi de Cyber Monday 2023

Daca nu ati cumparat de Cyber ​​Monday pana acum, este un moment potrivit sa va alaturati posibilitatilor infinite de cumparaturi online. Veti fi surprins cat de usor este. Doar asezati-va cu telefonul, tableta sau computerul dvs., vizualizati cele mai bune reduceri si oferte, faceti clic pe cele alese si decideti modalitatea de plata. Confortabil, rapid si sigur. Veti descoperi ca, comertul electronic este o calatorie intr-o directie care va va facilita foarte mult viata, si va va permite sa platiti mai putin si cu beneficii mai bune.

Cyber ​​Monday 2023 este cea mai buna zi a anului pentru a cumpara online. In acest ghid, va vom arata cele mai bune oferte si reduceri Cyber ​​Monday 2023 , astfel incat sa puteti profita de aceste reduceri la maxim.

Ce poti sa cumperi de Cyber Monday 2023 

Produse tehnologice: Cyber Monday 2023  va fi o mare oportunitate de a va reinnoi televizorul, de a adauga un aparat de aer conditionat sau de a cumpara laptopul pe care l-ati urmarit indeaproape. De asemenea, vor exista reduceri semnificative pentru telefoanele mobile de ultima generatie. Companiile lanseaza oferte foarte agresive pentru a castiga piata in acele zile. Nu ratati!

Electrocasnice: daca trebuie sa reinnoiti frigiderul, masina de spalat, cuptorul cu microunde, cuptorul electric, un blender sau orice alt dispozitiv care imbunatateste calitatea vietii, acesta este momentul perfect.

Haine si incaltaminte: toate optiunile pentru primavara/vara anului 2023  vor fi prezente in zilele campaniei. Profitati de reduceri si renovati-va dulapul.

Decoratiuni: Veti gasi o multime de obiecte decorative si preturi excelente la saltele, mobilier, lampi, materialele de constructie, si multe altele. Daca aveti norocul de a avea curte sau gradina, cautati reduceri Cyber ​​Monday 2023 la gratare, scaune de gradina si mese, piscine, trambuline si o multime de lucruri pentru casa de lux.

Jocuri si jucarii: in decembrie, preturile sunt imbracate in rosu, alaturi de Mos Craciun. Totul creste. Profitati de acele zile de reduceri pentru a cumpara cadouri de Craciun mai ieftine si in rate. Oferta este foarte mare si pentru toate varstele: de la skateboard-uri la papusi si console pentru jocuri video, veti gasi tot ce aveti nevoie.

Sport si fitness: Folositi ocazia de a gasi biciclete la reducere, banda de alergare, imbracaminte sport, adidasi si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate fizica.

Pentru Craciun: decoratiuni pentru casa,brad, ghirlande, beculete, ect. Profitati de zilelele cu discount pentru a astepta sarbatorile cu cea mai buna energie.

Categorii
Fără categorie

Cum sa reciclati brazii artificiali de Craciun?

Daca v-ati decis ca anul acesta sa cumparati un nou brad artificial de Craciun, mai mare sau decorati cu luminite LED, probabil ca va ganditi deja ce ati putea face cu bradul vechi. Iata cateva modalitati prin care puteti recicla bradul artificial de Craciun.

– Donati  bradul artificial vechi de Craciun

Organizatiile non-profit si diverse companii va ofera ocazia de a face un bine comunitatii, prin donarea bradului artificial vechi. Cautati o campanie locala de reciclare si puteti vorbi pentru preluarea bradului vechi. De asemenea, puteti sa va ganditi la scoli, case de batrani sau organizatii de caritate. Acestea ar putea avea nevoie de un brad artificial de Craciun. Unele din aceste institutii acecpta donatii de brazi de Craciun si se pot oferi inclusiv pentru a-l ridica de la dumneavoastra de acasa.

– Reciclati-l ca si plastic

Aratati ca sunteti un consumator constiincios si reciclati in mod corespunzator bradul vechi din plastic. Acest lucru il va impiedica sa ajunga intr-un depozit mixt de deseuri. Majoritatea oraselor au un centru de reciclare unde puteti arunca plastic, sticla, fier vechi, hartie sau brazi artificiali vechi de Craciun. Comunitatea dumneavoastra poate avea inclusiv un serviciu de colectare a gunoiului, asa ca puteti verifica politica lor.

Inainte de  arunca bradul de Craciun vechi, iata cateva sfaturi de urmat:

– desprindeti din bradul artificial toate ghirlandele si ornamentele

– eliminati instalatiile de lumini

– demontati bradul artificial pentru a facilita transportul si reciclarea.

– Gasiti o noua modalitate de a reutiliza bradul vechi de Craciun

Un alt mod de reciclare a bradului artificial vechi de Craciun este sa-l reconditionati.

Incercati sa taiati ramurile pentru a crea coroane sau ghirlande pe care le puteti folosi in orice anotimp. Le puteti lasa la o lungime preferata. In continuare, le puteti imbraca in panglici, lumini si ornamente. Ramurile vechi ale brazilor artificiali de Craciun vor aduce o nota minunata usii de la intrare, balustratelor, terasei din exterior etc.

Daca ati stabilit ce veti face cu bradul artificial vechi, inseamna ca sunteti deja pregatit sa achizitionati un brad nou. Alegeti un brad pre-decorat cu luminite led. Daca spatiul va permite, nu va limitati la un brad prea mic. Bucurati-va de Craciun alaturi de un brad frumos, cu un frunzis superb, ecologic. Pana la urma, este o investitie pe care o faceti o singura data si de care va puteti bucura pentru multi ani de acum inainte. 

Categorii
Fără categorie

Galeata cu mop rotativ

Mop rotativ cu pedala – pentru a face curatenia mai usoara, in acest post vom explica pas cu pas cum functioneaza, astfel incat sa profitati la maximum de avantajele acestuia.

Ce este un mop rotativ cu pedala si cum il folosim

Tehnologia a intrat pe deplin in toate aspectele vietii noastre de zi cu zi. Curatarea casei nu este o exceptie, si vom vedea in fiecare zi anuntate la televizor produse de curatare care faciliteaza sarcina inconfortabila de a mentine casa noastra curata.

Mop rotativ cu pedala cu microfibre si poliamida

Mopul din microfibra are o mare capacitate de curatare si absorbtie, chiar si fara substante chimice. In plus, mopul are un cap triunghiular, care permite curatarea mai usoara a oricarui colt al casei dvs.

Mop rotativ cu pedala  si Maner reglabil

Setul contine un maner telescopic reglabil pana la 1,30m. Acest maner faciliteaza miscarea mopului si face curatenia mult mai confortabila. In plus, ofera o mobilitate excelenta si permite o curatare usoara chiar si sub mobilier.

Galeata  cu pedala a fost proiectata pentru a va ajuta sa folositi mopul intr-un mod mult mai simplu si mai usor. Prin exercitarea unei forte asupra pedalei, capul va fi mai mult sau mai putin drenat, in functie de nivelul de drenaj de care aveti nevoie.Galeata are, de asemenea, o protectie impotriva stropirii, pentru scurgerea mopului si cu o deschidere frontala, care va facilita golirea lichidului dupa ce ati terminat. In plus, are si un maner reglabil, ceea ce va face mult mai usor transportul de la un punct la altul in casa.

Cum functioneaza o galeata cu mop rotativ cu pedala?

In interiorul galetii veti gasi un semn care indica volumul maxim de apa.

Va recomandam sa nu umpleti cu mai mult decat ceea ce este marcat deoarece, daca faceti acest lucru, apa excesiva poate intra in mecanism si poate duce la oxidarea mecanismului pedalei de scurgere.Asezati mopul drept in drenaj.Incercati sa amplasati mopul in sertar vertical pentru a se potrivi corespunzator.

Asigurati-va ca firele capului sunt in interior si ca este complet orizontal, astfel incat acesta sa se roteasca corect si sa impiedice deteriorarea.

Categorii
Fără categorie

Folie pentru Geam Termopan

Folia pentru geam termopan este o solutie inovatoare si eficienta care ajuta la imbunatatirea performantei si calitatii ferestrelor termopan.

Aceasta folie subtire se aplica pe suprafata exterioara sau interioara a geamului si are multiple beneficii, de la protectie si siguranta la izolatie termica pana la reducerea consumului de energie electrica.

Avantajele si caracteristicile foliei pentru geam termopan si impactul sau asupra confortului si eficientei energetice a locuintei tale.

Protectie solara si controlul luminii

Folia pentru geam termopan ofera o protectie suplimentara dar eficienta impotriva razelor solare nocive si a excesului de lumina care poate patrunde in locuinta.

Aceasta ajuta la reducerea efectului de incalzire in interiorul incaperii, mentinand o temperatura mai constanta si evitand supraincalzirea locuinte in sezonul cald de vara.

Folia controleaza nivelul de lumina si protejeaza interiorul casei impotriva decolorarii cauzate de radiatiile UV care pot fi foarte puternice in anumite perioade ale anului, mai ales vara.

Izolare termica si eficienta energetica

Folia pentru geam termopan imbunatateste performanta termica a ferestrelor, reducand pierderile de caldura pe timpul iernii si pastrand aerul confortabil pe timpul verii.

Acest lucru, contribuie la reducerea consumului de energie necesar pentru incalzire/climatizare, ducant la economii deloc de neglijat la facture de energie.

Protectie UV

Folia odata aplicata pe geam va bloca pana la 99% din ultra violete, protejand atat persoanele care locuiesc cat si mobile, textilele sau obiectiele din interior care se pot deteriora din cauza expunerii lor la un soare foarte puternic.

Aceasta previne decolorarea prematura si degradarea materialelor, asigurand o dirata de viata mai mare.

Securitate si siguranta

Folosind folia pe geamurile termopan,ferestrele devin mai rezistente si mai greu de spart.

Aceasta ofera o protectie impotriva spargerilor accidentale,tentativelor de intrare fortata sau chiar impactului provocat de fenomene naturale extreme.

Folia pentru geam termopan poate ajuta la reducerea riscului de accidente in cazul spargerii geamului, pastrand cioburile de sticla impreuna.

Modele diverse

Foliile pentru geamul termopan sunt disponibile intr-o varietate de nuante,texturi si culori pentru orice tip de ferestra si casa.

Folia pentru geam termopan este o investitie inteligenta si benefica pentru orice locuinta.

Pentru ca ofera protectie solara, control al luminii, izolare termica, eficienta energetica, siguranta si multe alte beneficii.

Prin aplicarea acestor tipuri de folii pe geamurile tale termopan, vei obtine o casa mai confortabila, protejata si eficienta din punct de vedere energetic.

Folia pentru geam termopan este realizata dintr-o varietate de materiale,cel mai frecvent folosit fiind poliesterul.

Care este un material plastic foarte rezistent si flexibil, care poate fi fabricat in diferite grosimi sau culori. Acesta este tratat cu aditivi speciali pentru a conferi proprietatile specificate mai sus.

Exista si alte materiale care se folosesc in realizarea foliilor pentru geamul termopan, si anume:polipropilena sau policlorura de vinil,insa poliesterul ramane cel mai popular datorita performantelor sale.

Consulta pagina https://termopane-salamander.ro pentru a afla mai multe despre optiunile disponibile.Unul din specialisti de la Termopane Salamander te vor indruma spre cea mai potrivita alegere pentru casa ta.