Categorii
Fără categorie

Cum se gateste cu o oala sub presiune

Oala sub presiune va poate ajuta sa economisiti energie si sa petreceti mai putin timp in bucatarie.

Ce sunt aceste oale sub presiune?
O oala sub presiune este un vas cu garnitura din cauciuc care etanseaza ermetic capacul si o supapa de presiune reglata. Spre deosebire de alte vase de gatit utilizate pe aragaz, atunci cand produsele alimentare ajung la punctul de la fierbere si vaporii se evapora, vaporii retinuti in aceste oale sub presiune genereaza presiune pentru produsele alimentare pentru a le gati mai repede. Aceasta presiune este mentinuta de regulatorul din partea superioara a capacului.

Oala va reduce timpul de gatit, va va economisi energie si va va permite sa gatiti bucati mai mari de carne, facandu-le absolut suculente si delicioase.

Oale sub presiune moderne
Vechile oale sub presiune erau mari si zgomotoase, iar atunci cand acestea erau neglijate sau folosite necorespunzator, puteau provoca o explozie de alimente in intreaga bucatarie. Nu va faceti griji in legatura cu acest lucru – acest mod de gatit a atins epoca moderna. Multe oale sub presiune

sunt electrice cu comenzi digitale si multe elemente de siguranta integrate. Dispozitivul are acum, in multe versiuni, o supapa de inchidere automata.

Ele gatesc o varietate de alimente
Oalele sub presiune de astazi sunt la fel de capabile sa gateasca mai mult de sase litri de supa, chili sau tocana, friptura sau pot pregati o bucata mare de carne, dar pot, de asemenea, vaporiza usor legumele preferate. Oalele sub presiune de astazi sunt usor de folosit.

Instructiunile variaza in functie de model
Asigurati-va ca ati citit instructiunile care vin impreuna cu oala dumneavoastra inainte de a face altceva. Diferitele modele pot avea instructiuni diferite pentru timpul si cantitatile de ingrediente.

Lista a ceea ce se poate gati intr-o oala sub presiune este lunga! Puteti gati orice de la fructe de mare pana la carne de vita, supe si tocana sau sosuri. Multe oale sub presiune moderne vin cu un regulator de joasa presiune si de presiune inalta cu o presiune de 5 pana la 15 kilograme de PSI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *