Categorii
Fără categorie

Brazi artificiali la moda iarna aceasta

Anotimpul zapezii si al cadourilor se apropie cu pasi grabiti. Daca si tu te gandesti deja cu dor la impodobitul bradului, atunci trebuie sa stii tendintele de ultima ora pentru a avea un brad de Craciun perfect. 

            Pe masura ce impodobesti bradul natural, exista posibilitatea ca acele sa cada mult mai repede din cauza greutatii. Lucrurile stau altfel in cazul pomului artificial. Acesta poate fi impodobit peste masura fara ca structura sa ii fie afectata. Poti opta pentru globuri, ingerasi, clopotei, fundite, ghirlande si diferite instalatii cu beculete in culori variate.

            Foloseste-ti inspiratia pentru a avea sarbatori deosebite. Daca vrei un brad usor de remarcat, atunci alege brazi artificiali care ies din comun. De exemplu, poti incerca un pom artificial cu ramurile colorate in alb, gri, albastru, roz sau chiar violet. Cu ajutorul unor decoratiuni corect alese din punct de vedere cromatic, poti obtine un brad de efect.
            In alegerea bradului artificial conteaza foarte mult si tipul incaperii in care se doreste amplasarea. In cazul in care detii o camera traditionala, decorata in mod rustic, atunci este recomandat un brad artificial de culoare gri, ornamentat cu globuri si beteala rosu coral. Pentru un efect deosebit, aseaza sub brad cadouri pictate in culoarea anului 2019, rosu coral. 

            Apeleaza la solutii inovative. O alta tendinta este bradul artificial cu fibra optica. Acesta este potrivit pentru cei care doresc o varianta ieftina, dar deosebita. Uita de instalatia luminoasa pentru ca beculetele led cu fibra optica realizeaza un joc de lumini in diverse culori. 

Bradul artificial trebuie sa fie plin de farmec si sa atraga privirile tuturor celor care intra in camera. Solutia este sa alegi ornamente in nuante puternice de rosu, alb, auriu si roz. Daca vrei sa suprinzi, poti opta pentru modelul de brad imaculat. Efectul este de ninsoare proaspat asternuta. Daca totusi doresti un brad verde, care sa imita naturaletea, atunci poti apela la un spray cu zapada artificiala. Se obtine un aspect inedit, pe placul copiilor. 

Un brad frumos decorat acapareaza privirile tuturor celor care intra in incapere. Designerii de interior ne sfatuiesc sa alegem pomul artificial in functie de spatiul pe care il avem la dispozitie. Daca stai la casa, poti amplasa mai multi brazi in diferite locuri. In cazul in care detii un spatiu larg in living, cu deschidere spre bucatarie, poti aseza pomul intr-un spatiu vizibil tuturor. Daca ai o camera limitata, foloseste-te de colturi si de locurile mai putin accesate. Astfel, vei scuti mult spatiu pentru activitatile de zi cu zi.

Alege sa ai un brad artificial in tendintele anului 2023. E important sa ti cont de sfaturile de mai sus. Imbraca propriul camin intr-un aer de sarbatoare si alege un brad artificial potrivit pentru casa ta.

Un răspuns la “Brazi artificiali la moda iarna aceasta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *