Categorii
Fără categorie

Brazi artificiali pentru un Craciun de vis

Iarna este pe aproape, iar targurile de Craciun se pregatesc din timp cu brazi naturali si artificiali pentru mii de clienti. 

Multi prefera autenticitatea si aleg brazi naturali in special pentru mirosul specific. Exista si anumite dezavantaje. Familiile cheltuiesc anual sute de lei pe brazi naturali care se usuca, se scutura si automat trebuie aruncati dupa aproximativ 3 saptamani de la cumparare. Din fericire, exista o solutie mai ieftina si mai durabila. Este vorba despre bradul artificial, creat cu scopul de a fi reutilizat in fiecare an. 

Bradul artificial este alcatuit din mai multe piese care se unesc. Produsul este compact intrucat ramurile se strang usor in jurul tulpinii. Tocmai de aceea, acesta poate fi depozitat in decursul anului in cutia originala. Este important ca spatiul de depozitare sa fie curat si uscat. 

Produsul este comercializat sub diferite inaltimi. Inainte de a pleca la cumparaturi, masoara incaperea in care vrei sa asezi bradul. Dupa ce vei avea dimensiunile, iti va fi mai usor sa cauti pomul de Craciun potrivit. 

Bradul artificial poate avea diferite culori si forme. In targuri, magazine si pe internet gasesti numerosi brazi artificiali de diferite origini, precum este molidul canadian, bradul carpatian sau cel alpin. Un alt aspect de care trebuie sa ti cont este numarul de ramuri. Daca doresti un pom voluminos, cauta un produs cu un numar cat mai mare de crengi. Uita-te si la lungimea acelor. Cu cat sunt mai mari, cu atat pomul va parea mai bogat.

Producatorii s-au gandit la familiile care respecta mai mult sau mai putin traditiile. De aceea, pomul poate fi unul clasic, verde sau poate fi complet unic, colorat in nuante moderne. Se poarta brazi artificiali cu ramurile colorate in alb, negru, gri, verde deschis sau inchis, albastru, violet sau chiar roz. Cu ornamentele potrivite, vei obtine un pom deosebit.

Daca te-ai saturat sa alergi prin magazine pentru a face cumparaturile de sarbatori, afla ca poti taia de pe lista instalatia luminoasa. Bradul artificial cu fibra optica este o inovatie care a bucurat inimile multor iubitori de Craciun. Bradul cu fibra optica aduce un aer festiv, o atmosfera de caldura si sarbatoare in casa ta. In ramuri sunt incorporate led-uri producatoare de lumini care alterneaza intr-un ritm alert de la o culoare la alta. 

Achizitionarea unui brad artificial presupune putin efort. Odata cu aparitia brazilor artificiali, a disparut chinul curateniei de dupa Craciun. Pomul artificial se identifica prin rezistenta in timp, iar de aceea, nu isi pierde acele si nici nu necesita intretinere speciala. 

Bradul este un simbol pentru magia Craciunului. Impodobitul pomului reprezinta un motiv de bucurie pentru copii. Nu dezamagi pe cei dragi. Alege un brad artificial demn de admiratia celor din jurul tau. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *