Categorii
Fără categorie

Galeata cu mop rotativ

Mop rotativ cu pedala – pentru a face curatenia mai usoara, in acest post vom explica pas cu pas cum functioneaza, astfel incat sa profitati la maximum de avantajele acestuia.

Ce este un mop rotativ cu pedala si cum il folosim

Tehnologia a intrat pe deplin in toate aspectele vietii noastre de zi cu zi. Curatarea casei nu este o exceptie, si vom vedea in fiecare zi anuntate la televizor produse de curatare care faciliteaza sarcina inconfortabila de a mentine casa noastra curata.

Mop rotativ cu pedala cu microfibre si poliamida

Mopul din microfibra are o mare capacitate de curatare si absorbtie, chiar si fara substante chimice. In plus, mopul are un cap triunghiular, care permite curatarea mai usoara a oricarui colt al casei dvs.

Mop rotativ cu pedala  si Maner reglabil

Setul contine un maner telescopic reglabil pana la 1,30m. Acest maner faciliteaza miscarea mopului si face curatenia mult mai confortabila. In plus, ofera o mobilitate excelenta si permite o curatare usoara chiar si sub mobilier.

Galeata  cu pedala a fost proiectata pentru a va ajuta sa folositi mopul intr-un mod mult mai simplu si mai usor. Prin exercitarea unei forte asupra pedalei, capul va fi mai mult sau mai putin drenat, in functie de nivelul de drenaj de care aveti nevoie.Galeata are, de asemenea, o protectie impotriva stropirii, pentru scurgerea mopului si cu o deschidere frontala, care va facilita golirea lichidului dupa ce ati terminat. In plus, are si un maner reglabil, ceea ce va face mult mai usor transportul de la un punct la altul in casa.

Cum functioneaza o galeata cu mop rotativ cu pedala?

In interiorul galetii veti gasi un semn care indica volumul maxim de apa.

Va recomandam sa nu umpleti cu mai mult decat ceea ce este marcat deoarece, daca faceti acest lucru, apa excesiva poate intra in mecanism si poate duce la oxidarea mecanismului pedalei de scurgere.Asezati mopul drept in drenaj.Incercati sa amplasati mopul in sertar vertical pentru a se potrivi corespunzator.

Asigurati-va ca firele capului sunt in interior si ca este complet orizontal, astfel incat acesta sa se roteasca corect si sa impiedice deteriorarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *