Categorii
Fără categorie

Covorasele auto, solutia perfecta pentru protejarea interiorului masinii tale!

Covorase auto – O masina curata intotdeauna

Covorasele auto reprezinta alaturi de stergatoare de parbriz, faruri, lumini, deodorante pentru interior, spalarea interior- exterior periodica o cheltuiala necesara pentru o masina.

Orice sofer stie ca este important sa-si intretina masina daca doreste ca el si pasagerii care il insotesc sa se bucure de experiente placute si nu sa fie distrasi de la calatorie din cauza micilor detalii nepuse la locul lor.

Covorasele auto ar trebui schimbate periodic, la cateva luni sau atunci cand se deterioreaza cele vechi si devin aproape neutilizabile. Pentru a avea o masina noua si curata in orice moment asigurati-va ca folositi covorase auto de calitate, din polipropilena si cauciuc granulat.

Covorase auto – un aspect nou pentru masina dumneavoastra

Ati simtit vreodata lucrul acesta? Atunci cand schimbati covorasele din masina, dintr-o data interiorul pare mai curat. Degeaba mergeti cu masina la spalatorie in fiecare saptamana, daca omiteti schimbarea covoraselor auto. Pentru un aspect revigorant si o imagine noua mai curata pentru masina dumneavoastra, alegeti sa cumparati un nou set de covorase auto atunci cand cele vechi devin prea uzate.Am un covoras uzat – de ce sa le schimb pe toate?

Acesta este una din intrebarile ce vin automat atunci cand devine necesara schimbarea unui covoras auto. Ce se intampla de fapt?

Covorasul de la picioarele soferului este cel care se uzeaza cel mai des. Daca nu se schimba la timp acesta, din cauza miscarii picioarelor in timpul condusului, covorasul se poate deteriora pana la punctul in care se rupe sau se mototoleste (mai ales daca este moale) devenind inconfortabil pentru sofer si ajungand sa-l deranjeze atunci cand schimba piciarele de pe pedale (acceleratie, frana, ambreiaj).

Daca se intampla acest lucru, iar celelalte covorase din masina sunt integre, in prima instanta veti fi tentat sa-l schimbati doar pe cel foarte uzat.

Insa noi va recomandam schimbarea tuturor celor 4 covorase auto. Iata de ce:

– toate cele 4 covorase auto se gasesc la set, la pret avantajos.

– veti obtine o imagine unitara a masinii dumneavoastra. Este destul de neplacut sa existe mai multe tipuri de covorase de interior, fiecare avand un grad diferit de uzura. Faceti comparatia cu o incapere. Cum ar fi sa intrati intr-o sufragerie si sa observati ca pe jos exista 4 tipuri diferite de covoare sau 4 tipuri diferite de parchet sau gresie? Nu este de neacceptat, dar cu siguranta o imagine a unei sufragerii cu o podea acoperita unitar, ar crea un aspect vizual mult mai placut.Cat costa un set de covorase auto?

Set 4 covorase auto din polipropilena si cauciuc granulat,Negru se poate cumpara cu o investitie minima si va puteti bucura de o masina mai prezentabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *