Categorii
Fără categorie

Vreti sa cumparati o masa de calcat?

Daca intentionati sa cumparati o masa de calcat,iata cateva detalii importante la care ar trebui sa va uitati.

Suprafata si husa

Este important sa va uitati si la captuseala cu care se livreaza masa de calcat.De cele mai multe ori, masa de calcat vine cu tot cu husa si captuseala, dar exista de cumparat si separat.Cu cat materialul este mai gros, cu atat mai bine.Husele pot avea diferite texturi, dar este de preferat sa alegeti una din bumbac sau alt material care nu se lipeste.

Pentru cele mai bune rezultate, este de preferat sa cumparati o masa de calcat cu o buna captuseala, iar daca masa nu se livreaza implicit asa, puteti sa faceti un upgrade sau sa reproiectati.

Exista mai multe huse cu suprafata neaderenta.Aceasta proprietate impiedica articolul vestimentar sa se lipeasca de masa de calcat, iar suprafetele inteligenta transfera caldura in aheine, ceea ce face ca activitatea sa fie mai simpla.

Husa trebuie sa fie neteda si sa permita trecerea aburilor si a caldurii.

Latime masa de calcat

Latimea mesei de calcat poate influenta foarte mult performanta generala a placii de calcat.

Mesele mai extinse va permit sa calcati in orice situatie si mai repede

Inaltimea standard a unei mese de calcat

In mod ideal,ar trebui sa cumparati o masa de calcat cu inaltime reglabila,mai ales daca vor fi mai multe persoane care o vor folosi.Din fericire, cele mai multe modele au aceasta caracteristica si sunt flexibile. In acest context, este important sa cunoasteti intervalul in care se poate instala efectiv masa de calcat.

Deci,daca exista doua persoane in casa care vor folosi masa de calcat, este esential sa cautati un model care sa se potriveasca staturii amandurora.Daca reglarea nu este benefica pentru una din persoane din punct de vedere al inaltimii, cel mai probabil doar o persoana va mai putea folosi acea masa.

Daca aveti pe cineva care se ocupa de calcarea hainelor, ar trebui sa alegeti o masa care sa-i ajunga pana la sold.Nivelul soldului este un indiciu bun pentru persoanele care calca in picioare.Pentru cele care calca in picioare sau in pozitie sezand, ar trebui sa cautati o masa mult mai versatila.Vreti sa vedeti mai multe modele de masa de calcat pentru a alege varianta care vi se potriveste cel mai bine?

Accesati pagina noastra pentru cele mai bune preturi si livrare in toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *