Categorii
Fără categorie

Alege un brad artificial care sa aduca spiritul Craciunului in casa ta.

Craciunul este probabil cea mai importanta sarbatoare din an. Sarbatorit in aproape toata lumea, acesta are o mare importanta pentru crestini. Craciunul este sarbatoarea al carei magie ne face sa fim putin mai buni unii cu ceilalti. De Craciun familile se aduna impreuna pentru a sarbatori. La noi in Romania avem cozonacul care ne aduce aminte de aceasta sarbatoare, dar in toata lumea, bradul impodobit este simbolul universal al acestei zile importante.

De la ramuri de palmier la bradul de Craciun, o intreaga istorie

Nu exista Craciun reusit fara brad. Fie ca alegi un brad natural sau unul artificial, fiecare Craciun trebuie sa aiba un brad impodobit care sa aduca magia acestei sarbatori in casa. Inca de secole, bradul a fost simbolul sarbatorilor de iarna. Chiar daca la inceput, inainte de aparitia crestinismului, bradul si in general copacii vesnic verzi impodobeau casele in timpul iernii ca simbol al vietii si pentru a-si aduce aminte de faptul ca in curand livezile v-or fi pline de fructe. Egiptenii antici decorau casele cu ramuri de palmier care semnificau faptul ca viata invinge moartea. Traditia bradului de Craciun a fost inceputa de Germania, in secolul XVI. Nemtii au impodobit pentru inceput piramide de lemn, iar mai apoi au adus brazii in casele lor, astfel aceasta traditie a devenit din ce in ce mai raspandita.

Brazii artificiali aduc la fel de multa magie de sarbatoare ca si cei naturali

In prezent, bardul are o semnificatie foarte importanta pentru majoritatea poparelor. In fiecare an de Craciun, bradul se regaseste in aproape fiecare casa. Fie ca unii aleg brazi artificali sau bradul natural, acesta aduce magia sarbatorii in casele tuturor. Daca iti doresti ca incepand de anul acesta sa contribui la sanatatea planetei, alege un brad artificial. Astfel nu doar ca vei salva un copac de la taiere ci si il vei putea refolosii si anii viitori, astfel ca nu mai trebui sa alergi in fiecare an dupa brad. Bradul este usor de depozitat, iar atunci cand deja sarbatorile au trecut il poti depozita usor intr-un loc unde sa sa pastreze bine pana la anul. Fiecare ramura se aduna langa tulpina care se desface in mai multe parti, astfel ca nu ai nevoie de un loc mare de depozitare. Chiar daca vrei un brad mare sau mic, brazii artificiali pot fi gasiti intr-o multime de dimensiuni, albi sau verzi.

Craciun ca in copilarie cu miros de brad, portocale si scortisoara

Chiar daca bradul artificial nu are mirosul celui natural, gasesti foarte multe tipuri de lumanari parfumate care pot aduce mirosul de brad in casa ta. Scortisoara, portocale si brad, o astfel de aroma cu siguranta iti v-a umple casa de miros de sarbatoare  nu doar de Craciun ci si in tot restul iernii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *