Categorii
Fără categorie

Idei inedite de cadouri pentru barbati

Cauti un cadou indraznet, care sa iasa din tiparele obisnuite? Ai mai jos o lista de cateva idei de cadouri la preturi destul de accesibile

Sosete colorate

N-o sa auzi niciodata un barbat proclamand ca are prea multe sosete. Asa ca o alta idee speciala de cadou poate fi o pereche de sosete sau un set cadou din mai multe perechi, drept cea mai simpla alternativa in materie de cadouri pentru el. Insa, in detrimentul unor perechi de sosete clasice, poti opta pentru niste sosete amuzante, animate, sosete colorate distinct pe care el le poate purta in diferite moduri si sa-si imbunatateasca totodata si starea de spirit.

Casti

Chiar daca nu obisnuieste sa asculte muzica la casti, ceea ce e foarte putin probabil macar deseori, o pereche noua de casti ii poate fi de mare folos atunci cand calatoreste, cand se relaxeaza sau atunci cand e la volan.

Astfel, poti alege o serie de casti practice fara fir, compatibile cu numeroase dispozitive din prezent.

Kit cultivare plante

Are o mica gradina de suflet in care-i face placere sa-si petreaca timpul liber? Sau este atras de natura si de ecosistemele de jur imprejur mereu in timpul liber?

Vom regasi in aceste situatii cu precadere persoanele in varsta, dar nu e exclus si barbatii tineri sa aiba astfel de inclinatii. Asadar, ii poti face cadou un kit de cultivare plante de care el se va indragosti. Un astfel de kit contine toate lucrurile necesare pentru a-si planta si a creste o serie suplimentara de plante.

Un set de accesorii pentru vin ideal pentru a fi daruit iubitoril de vinuri bune.

Cadourile pentru barbati – o adevarata provocare

Cu o floare nu faci primavara! Dar in mod cert vei fi impresionata sa primesti o astfel de atentie. Femeile asociaza adesea florile cu un simbol al dragostei, dar vei fi cu adevarat surprinsa sa afli ca nu orice barbat se simte confortabil sa ofere flori cadou, chiar daca este o alegere practica, des intalnita. Pe cat de complexe si de greu de multimit pot fi femeile, pe atat de usor se pot transforma cadourile pentru barbati intr-o adevarata provocare.

Cea mai simpla solutie catre care poti merge cu incredere sunt machetele.

Nu exista barbat care sa nu fie pasionat de motoare, incluzand in aceasta categorie atat masinile, motocicletele, scuterele etc. Sau poate e pasionat de constructii.

O macheta a masinii sale sau a lucrurilor de acest tip poate fi o idee speciala de cadou cu care sa se mandreasca pe rafturile bibliotecii sale.In zilele noastre machetele sunt reproduse atat de real, incat un astfel de cadou il va cuceri pe loc.

Iar daca e sa ne referim particular la machete si la posibilitati de realizare sunt numeroase optiuni la care outem apela pentru a oferi unui barbat cadoul perfect.

Asadar, o macheta poate fi un accesoriu ideal pentru locuinta, birou etc. dar si un cadou de top pentru orice barbat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *