Categorii
Fără categorie

Cum sa cureti un brad artificial de interior?

Brazii artificiali de Craciun pentru interior, au anumite avantaje. Ei adauga o nota placuta de verdeata in interiorul spatiului de locuit si nu necesita niciodata udare. Unii chiar par atat de naturali, incat musafirii s-ar putea sa nu-si dea seama ca sunt artificiali.

Totusi, dupa mai multi ani de utilizare sau dupa sarbatori, cand brazii artificiali au stat in camera o perioada mai lunga de timp si au acumulat praf pe ace, este posibil sa doriti sa-i curatati.

Din fericire, exista mai multe modalitati prin care puteti curata brazii artificiali de interior.

– Scoate bradul artificial afara. Curatarea bradului de Craciun afara te va ajuta ca sa nu imprastii praful prin casa.

– Indeparteaza cat mai mult praf, folosind o perie de puf. Daca sunteti predispus la alergii, puteti purta o masca de praf pentru a evita inhalarea prafului atunci cand incercati sa-l indepartati de pe brad.

– Pune putina apa pe o ramura a bradului ca sa vezi cum reactioneaza acele la apa. Ar trebui ca totul sa fie in regula. Daca nu exista nicio reactie, inseamna ca puteti sa pulverizati stropi de apa pe brad.

– Curata bradul de Craciun artificial, strange-l bine si apoi depoziteaza-l in cutia in care l-ai primit sau intr-o cutie curata, uscata si sigura. Este important ca bradul artificial sa nu fie atins de umezeaza si de razele soarelui pe toata perioada in care este depozitat. De aceea, nu va recomandam sa depozitati brazii artificiali pe balcon, in bataia razelor de soare, pe terasa, in apropierea surselor de caldura (cum ar fi langa calorifere) etc.

– Curatarea bradului artificial de Craciun se poate face si prin aspirare la viteza foarte mica.

– Totusi, brazii artificiali ar trebui sa fie insotiti de instructiuni de folosire si curatare. Daca ati comandat un brad artificial cu luminite led, este foarte important sa nu-l spalati cu apa. Folositi mai degraba o carpa moale, foarte usor umeda.  

Acestea au fost sfaturile pentru protejarea, curatarea si depozitarea brazilor artificiali de Craciun.

Daca inca nu aveti un brad artificial, Craciunul acesta poate ca merita sa experimentati comoditatea de a monta un astfel de brad. Dati o sansa brazilor naturali care sunt defrisati, pentru ca apoi sa ajunga la gunoi intr-un timp atat de scurt.

Brazii artificiali raman o solutie ecologica, foarte confortabila si economica. Achizitionati un brad artificial anul acesta si il veti putea folosi pentru multi ani de acum inainte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *