Categorii
Fără categorie

De ce mobila bucatarie la comanda?

Elementele esențiale ale unei mobilier de bucatarie bine echipate

Bucataria este locul unde pregatim si servim zi de zi masa,aici preparam cele mai delicioase mancaruri si totodata petrecem momente placute alaturi de familie sau prieteni.

Atunci cand ne mutam in casa noua sau dorim sa schimbam vechea mobila de bucatarie este foarte important sa alegem cu cea mai mare grija mobilierul potrivit pentru a avea o bucatarie perfect functionala si eficienta din punct de vedere al organizari.

A avea o bucatarie complet echipata nu doar ca ne ofera un aspect placut dar te poate ajuta sa organizezi spatiul cat mai bine pentru a profita la maximul de potential sau.

Ce trebuie sa conțina neaparat o mobila de bucatarie realizata pe comanda:

Dulapuri si sertare

Acestea sunt dotari de baza ale unui mobilier de bucatarie și ele ofera spațiu de depozitare pentru ustensile,vesela, tacamuri, recipiente de condimente, tigai, oale si cratite plus multe alte.

Dulapurile superioare pot fi dotate cu uși transparente din sticla pentru a permite gasirea rapida a obiectelor dorite atunci cand ai nevoie de ele(deobicei aici se pun:pahare,cani, bomboniere,poate chiar si sticle de bautura) iar sertarele de jos cu sistem de glisare ușoara sunt perfecte pentru organizarea eficienta a tacamurilor și a altor obiecte de mici dimensiuni.

Blaturi de lucru

Un blat de lucru solid și rezistent este primordial in orice bucatarie, pe el poti sa pregatesti alimentele, taia si felia legumele, prepara un aluat pentru paine, cozonaci sau prajituri.

Blaturile din granit, marmura sau lemn masiv sunt foarte populare pentru ca rezistenta și au un aspectul placut.

Electrocasnice integrate

O mobila de bucatarie completa trebuie sa includa si electrocasnice integrate,cum ar fi aragazul sau plita,cuptorul electric,frigiderul,hota de bucatarie,cuptorul cu microunde,mașina de spalat vase si alte electroscanice mici.

Integrarea acestor produse de care ai nevoie atunci cand gatesti in mobila de bucatarie realizata pe comanda nu doar ca economisesc spatiu dar fac ca si bucataria sa fie mult mai ordonata.

Alegeti sa cumparati electrocasnicelor eficiente din punct de vedere energetic pentru ca acestea reduc consumul de energie și costurile pe termen lung.

Spațiu de depozitare bine compartimentat si optimizat

O mobila de bucatarie la comanda bine proiectata si realizata trebuie sa oferere cat mai multe solutii practice pentru depozitare.

De la colțurile cu sertare rotative, la rafturile extensibile și suporturi pentru tigai, oale sau cratițe, toate acestea vor contribuie la o organizarea eficienta a obiectelor folosite la prepararea mancarurilor si tot odata te vor ajuta sa economisesti timp in cautarea lor.

Masa și scaune

O masa cu scaune confortabile sunt indispensabile in orice tip de bucatarie,daca aveti o familie numeroasa atunci o masa mare sau o una care se pliabiaza este tot ce aveti nevoie pentru a servi masa in familie sau cu prieteni,sa savurati o cafea sau o bere rece.

Scaunele pentru bucatarie trebuie sa fie cat mai comode pentru un sezut relaxant.

O bucatarie trebuie sa aiba si o iluminare adecvata pentru oferi confort in timpul procesului de gatire si in servirea ulterioara a mesei.Se poate integrarea o parte din iluminarea in mobila de bucatarie,atunci cand iti realizezi mobila de bucatarie la comanda.

Ventilatia este deasemenea vitala pentru eliminarea aburului sau a mirosurilor neplacute ori a fumului rezultat in timpul gatitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *