Categorii
Fără categorie

Decoratiuni de Craciun in tendinte 2022

Tocmai ce a sosit toamna si oamenii s-au intors la munca. Nu ne mira faptul ca lumea incepe sa se gandeasca deja la sarbatorile de iarna. Cei mai entuziasmati se documenteaza si cauta pe internet sa afle ce se poarta anul acesta in brad. Prima data trebuie sa stabilesti cum va arata bradul.

Designerii ne sfatuiesc sa optam pentru o singura culoare.In 2022 se poarta bradul artificial intr-o singura culoare, de preferat alb. Considerata o culoare a puritatii, albul are deseori conotatii spirituale.

De exemplu, Duhul Sfant este reprezentat ca un porumbel alb. Posibilitatile sunt extinse.Poti combina albul cu argintiul pentru a accentua bradul.

Totodata, poti opta pentru amestecul albului cu auriu, in functie de gusturille tale.Daca nu dispui de un brad artificial alb, atunci poti crea unul cu ajutorul spray-ului de zapada artificiala.

De asemenea, o alternativa la bradul alb este movul sau rozul. Violetul este obtinut in proportii egale din albastru si rosu, simbolizand uniunea dintre intelepciune si iubire. Rozul este o culoare feminina, sensibila, care transmite bun gust si rafinament. 

In ceea ce priveste decoratiile, designerii ne recomanda ca pentru obtinerea unui brad in trend trebuie folosite doar globuri si ornamente. Pentru iluminare, poti folosi o instalatie simpla, de culoare alba. Aceasta va da stralucire bradului si va accentua aspectul globurilor. Vezi aici o lista de instalatii https://www.blusmart.ro/catalog/instalatii-128

Anul trecut s-au purtat globurile de dimensiuni mari. In 2022, marimea globurilor trebuie raportata la inaltimea bradului. Se doreste un brad simetric, cu globuri aproximativ egale ca si dimensiune. Poti incepe aplicarea decoratiilor de la baza, cu globuri mari, iar odata ce urci spre varf, poti alege globuri din ce in ce mai reduse ca dimensiune. Nu te complica in alegerea modelelor. Ar fi bine sa optezi pentru un singur model de glob, care poate avea diverse marimi. 

Foloseste-ti imaginatia pentru a crea bradul mult visat. O idee ar fi sa personalizezi globurile cu fotografiile membrilor din familie. Craciunul este despre familie si despre sentimentul linistitor de a fi langa cei dragi.

Daca ai in familie copii doritori de lucru manual, poti crea decoratiuni unice, care sa reziste peste ani si ani. Indiferent de varsta, sarbatorile de iarna ne aduc aminte de copilarie.

Poti sa readuci la viata anumite traditii precum aceea de a pune dulciuri si bomboane in brad. O alta idee ar fi sa achizitionezi o coronita din brad artificial pe care sa o decorezi ca pe pomul de Craciun. Pe aceasta o poti aplica pe usa de la intrare sau deasupra semineului. 

Urmeaza sfaturile de mai sus daca nu vrei sa fii la moda doar in materie de haine, ci vrei si un brad de Craciun pe masura. Daca iti vei folosi si creativitatea, ai toate sansele sa iti impresionezi familia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *