Categorii
Fără categorie

Cele mai bune gene false pentru ocazii speciale

Ai o ocazie speciala in viitorul apropiat si ai nevoie de un look pe masura? Atunci poti accesa linkul Make-up – Market 365 pentru cele mai bune oferte de produse cosmetice. Zona ochilor poate fi accentuata cu ajutorul unui machiaj deosebit sau a unor accesorii speciale. Doamnele si domnisoarele apeleaza deseori la extensiile de gene.

Evenimentele speciale reprezinta ocazia potrivita pentru a incerca ceva nou. Daca inca nu ai purtat gene false, trebuie sa stii ca nu conteaza marimea genelor naturale, ci look-ul final pe care doresti sa il obtii. In ceea ce priveste rezultatul, make-up artistii recomanda ca genele sa arate cat se poate de natural. Nimeni nu isi doreste sa cada in extrema falsului.

Daca ai gene scurte si rare, atunci poti opta pentru o schimbare care sa nu para extrema in fata cunostintelor, ci mai degraba sa arate natural. Daca doresti sa accentuezi ochii, vei putea echilibra mai apoi cu un machiaj extravagant. Poti obtine un look natural folosind Genele False Manunchi cu o marime de 8 mm sau de 10 mm. Se manevreaza usor si se lipesc cu un adeziv special pentru gene. Pentru inlaturare vei avea nevoie de o solutie speciala. 

In cazul in care ai gene de lungime medie si doresti sa ai ochii mai mariti. Doamnele care au pleoape cazute pot apela la extensii de gene putin mai lungi decat cele originale. De exemplu, poti achizitiona Genele False Manunchi de 12 mm sau 13 mm. Acestea se aplica cu grija pe genele naturale, curatate initial cu demachiant. Dupa indepartarea oricarei urme de sebum, se poate incepe pasul de aplicare. Smocul se inmoaie cu varful inferior in adeziv si apoi se lipeste de genele naturale, la o distanta de aproximativ jumatate de milimetru de pleoapa. Trebuie evitata aplicarea genelor false direct pe pleoape. Exista posibilitatea ca adezivul sa irite ochiul.

 Daca doresti un look deosebit, atunci poti sa optezi pentru Genele False Manunchi cu marimea de 14 mm sau 15 mm. Purtand aceste extensii, vei beneficia instant de efectul de ochi mari, pronuntati. Nu vei mai avea nevoie de un machiaj strident. Astfel, poti opta pentru tonuri de culori mate cu accente fine stralucitoare. Dar nu exagera in ceea ce priveste fardurile de ochi. Axeaza-te mai degraba asupra conturarii fetei, iluminarii pometilor si a zonelor proeminente. Poti accentua look-ul cu ajutorul unui ruj cu pigmente puternice. Te vei simti speciala cu un machiaj delicat si gene surprinzator de frumoase.

Alege sa fi frumoasa, mai ales cu ocazia petrecerilor si a evenimentelor speciale din viata ta. Nu uita ca ochii sunt oglinda sufletului. Alege sa pui in evidenta ce ai mai frumos. Acceseaza site-ul Market365.ro si opteaza pentru cele mai bune gene false pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.