Categorii
Fără categorie

Diferente si asemanari intre bateriile clasice vs. baterii lavoar

Prin intermediul bateriilor sanitare nu doar ca-ti poti moderniza cu usurinta locuinta, dar in acelasi timp ii poti oferi intregii case acel strop de personalitate pe care ti-l doresti.

Poti opta pentru modelele clasice care-ti vor oferi functionalitatea si versatilitatea de care ai nevoie, dar si pentru modelele de ultima generatie care impresioneaza prin forma lor inedita, cat si prin functiile pe masura. Iti poti alege cu usurinta bateria astfel incat ea sa corespunda agtat functional, cat si estetic, cu toate conditiile tale. Iar dezvoltarea tehnologiiilor curente si prezenta a numeroase tipuri de baterii iti permite inclusiv sa le asociezi intr-un spatiu de dimensiuni reduse sau unul generos, intr-o baie vintage sau o bucatarie minimalista.

Astfel, nu exista limite in ceea ce priveste alegerea unei baterii. Cu toate astea, ar trebui sa fii la curent cu ideea ca ele trebuie alese tinand cont si de destinatiile in c are este nevoie de ele. De exemplu, poti alege in acest caz, dintre bateriile de chiuveta, baterie lavoar, dar si baterii echipate complet pentru experienta de imbaiere sau dus.

Intre ele exista si mici asemanari, dar si diferente. Iar cunoasterea lor te poate ajuta sa stabilesti mai usor ce tip de baterie ti se potriveste cel mai bine si catre ce tip de baterie sa te orientezi.

Diferente si asemanari intre baterii clasice vs. cele de lavoar

In esenta, estetica bateriilor este similara. Ceea ce poate fi diferit se rezuma la modul de instalare si cel de asociere cu obiectele sanitare. De exemplu, in cazul unui lavoar cu trei orificii, vei avea nevoie de o baterie in consecinta.

De asemenea, atunci cand montajul acestor piese sanitare se face pe o serie de blaturi, ideal e sa optezi pentru o baterie cu mecanism ajustabili sau cu pipa ce poate fi manevrata cu usurinta.

Spre deosebire de bateriile clasice pentru chiuveta, la o baterie lavoar vei intalni deseori o forma mai ergonomica, care contribuie la facilitarea modului de actionare si utilizare.

De asemenea, bateriile de lavoar vin in general cu un brat mai scurt, lavoarul fiind utilizat indeosebi pentru igiena proprie, in special pentru cea din zona intima.  Astfel, forma si dimensiunea acestuia, respectiv a componentelor, ajuta la o utilizare facila si lipsita de efort fizic, transformand igiena intr-un ritual placut, adica exact asa cum ar trebui sa fie.

Totodata, bateriile clasice au deseori un mecanism de functionare cu presiune inalta, in timp ce bateriile dedicate pentru boiler sau modelele de baterie lavoar sunt optimizate astfel incat presiunea sa fie joasa si sa nu favorizeze eliberarea unui jet de apa care i-ar putea cauza neplaceri oricarui utilizator.  Acest aspect va poate ajuta inclusiv sa faceti economii in ceea ce priveste consumul de apa, dar si sa mentineti o buna functionare a elementelor asociate bateriei.

Un răspuns la “Diferente si asemanari intre bateriile clasice vs. baterii lavoar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *