Categorii
Fără categorie

Top 5 tabureți cu spațiu de depozitare

Tabureții sunt piese de mobilier foarte practice, ce pot fi utilizate foarte ușor. Aceștia sunt, de cele mai multe ori, de dimensiuni reduse, ținând loc de scaune într-o încăpere. De asemenea, pot fi folosiți cu scopul de a depozita anumite obiecte. Astfel, am creat un top 5 al tabureților fabricați special atât pentru aspectul și confortul casei, cât și pentru stocarea lucrurilor înăuntrul lor.

1. Taburet cu spațiu depozitare, 38×38 cm, roșu, piele ecologică 

Acest taburet roșu va atrage atenția oricărei persoane datorită culorii sale pline de viață. Dimensiunile adecvate îl fac să fie potrivit pentru orice încăpere, fiind pliabil. În același timp, partea superioară a acestui taburet este detașabilă, având un spațiu de depozitare cu o adâncime de 33 cm.

https://www.market365.ro/taburet-cu-spatiu-depozitare-38-x-38-cm-piele-ecologica-rosu pentru taburet cu spațiu de depozitare, 38×38 cm, piele ecologică, roșu.

2. Taburet cu spațiu depozitare, 37x37x38 cm, piele ecologică, bej

Fie că vă aflați acasă sau la birou, acest taburet va înfrumuseța aspectul încăperii în care este amplasat. Forma sa este concepută într-un stil modern, iar culoarea bej oferă eleganță și rafinament. Taburetul este pliabil, de tip cutie, în interiorul său aflându-se spațiul de depozitare. Poate fi folosit ca și element de decor, sau ca și scaun, suportând o greutate de până la 150 kg.

https://www.market365.ro/taburet-cu-spatiu-depozitare-37x37x38-cm-piele-ecologica-bej pentru taburet cu spațiu depozitare, 37x37x38 cm, piele ecologică, bej.

3. Taburet rotund cu spațiu depozitare și picioare din lemn, 45×40 cm, catifea, roz

Această piesă de mobilier poate varia de la obiect de decor, la spațiu pentru depozitare, și chiar scaun. Aspectul distins se datorează faptului că are formă cilindrică și este tapițat în întregime cu țesătură de tip catifea, având atașate capse metalice pe toată suprafața. Spațiul pentru depozitare se află înăuntrul taburetului, partea superioară fiind detașabilă.

https://www.market365.ro/taburet-cu-picioare-din-lemn-catifea-45-x-40-cm – Taburet rotund, tapitat cu catifea, cu picioare din lemn 45 x 40 cm

4. Taburet din catifea cu bază din metal și spațiu depozitare, 38×39 cm

Spre deosebire de ceilalți tabureți obișnuiți, acesta se face remarcat datorită bazei din metal pe care o are. Este o piesă de mobilier rafinată, îmbrăcată în totalitate în catifea, iar la baza metalică sunt atașate mici componente din silicon, care nu vor lăsa taburetul să alunece sau să zgârie podeaua. Depozitarea se face în interiorul taburetului, ridicând partea superioară a acestuia.

https://www.market365.ro/taburet-cu-spatiu-depozitare-baza-metal-catifea-38-x-39-cm1 pentru taburet din catifea cu bază din metal, 38×39 cm.

5. Taburet textil cu spațiu depozitare și buzunare, 38×38 cm, negru

Taburetul de tip cutie este unul dintre cele mai comune, însă acesta prezintă două buzunare textile atașate pe o parte laterală, ceea ce îl face mult mai practic deoarece spațiul de depozitare este mărit considerabil. Datorită culorii negre se potrivește oriunde este așezat. Este pliabil și poate susține o greutate de până la 150 kg.

https://www.market365.ro/taburet-textil-cu-spatiu-depozitare-si-buzunare-38-x-38-cm-negru pentru taburet textil cu buzunare și spațiu depozitare, 38×38 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *