Categorii
Fără categorie

Perdea magnetica anti insecte si ai scapat de stres!!!

Perdea magnetica anti insecte acum in 3 variante: model colorat cu fluturi, model colorat imprimat cu floarea soarelui si neagra este solutia cea mai practica impotriva insectelor de tot felul.

Se monteaza foarte usor pe orice tip de usa (lemn, termopan sau fier) pentru montarea ei nu aveti nevoie de scule speciale, pentru usile din lemn se folosesc pioneze iar pentru usile din termopan sau fier se folosesc benzile velcro (benzi adezive) ce vin la pachet cu perdeaua magnetica.

Plasa este confectionata dintr-o textura speciala care nu permite insectelor sa patrunda in interiorul locuintei dar permite luminei  sa treaca prin ea si astfel incaperea nu se intuneca.
Perdeaua anti insecte se deschide rapid si se inchide automat prin sistemul magnetic care se gaseste pe mijlocul ei.
Daca aveti animale de companie aceasta perdea este ideala pentru casa dvs, cainele/pisica pot iesi/intra ori de cate ori vor pentru ca perdeaua  se inchide automat dupa ei si posibiliatea ca insectele sa intre este foarte, foarte mica.

Perdea magnetica Instant Door – avantaje si caracteristici:

Se poate folosi atat la curte, la apartamentele de la bloc, rulote, corturi sau pe usi glisante.
Este un produs foarte practica si necesar daca locuiti la casa si aveti gradina sau sunteti in apropierea unei plaje, unei balti/lacuri sau langa padure
In plus, poate fi solutia ideala atunci cand calatoriti cu cortul la munte sau la mare, in mijlocul naturii, se pliaza usor pe intrarea in cort si nu va mai trebuii sa va faceti probleme ca insectele ar putea patrunde in cortul dvs.

Mustele,tantari,viespi,toate aceste insecte vor ramane departe de zona de dormit,iar concediul dumneavoastra va fi unul mai placut si mult mai comod.

Perdeaua magnetica anti-insecte poate fi inlaturata usor pentru a o monta in alta parte sau a o depozita.
Pachetul contine pe langa perdeaua magnetica anti-insecte si 12 benzi velcro si 16 pioneze pentru usile de termopan,fier, respectiv pentru cele din lemn.
Aveti tot kitul de instalare inclus in pachet si nu veti avea nevoie de cuie,ciocan sau alte scule pentru a putea instala plasa magnetica.


Dimensiunea perdelei este standard si anume 210 x 100 cm, potrivindu-se cu usurinta pe majoritatea usilor.
Comanda acum si vei putea experimenta toate avantajele ei.
Niciodata nu a fost mai simplu sa va paziti de insecte, profitati de oferta market365.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *