Categorii
Fără categorie

Oale sub presiune de capacitate mare – 12 – 14 litri

Poate ca ati cumparati o oala sub presiune mai mica pentru test si ati fost foarte incantat de rezultat. In continuare v-ati dori oale sub presiune mai mari.

Iata care sunt avantajele acestora:

– puteti gati o cantitate mai mare de mancare in ele

– sunt ideale pentru familiile numeroase

– scade stresul ca alimentele care fac spuma (carne, fasole) sa determine revarsarea lichidului.

Din fericire, diferenta de pret intre oale sub presiune de capacitate mica si cele de capacitate mare, nu este atat de mare.

Recomandari oale sub presiune de capacitate mare

– capacitate 12 litri: Oala sub presiune inox Zilan, 12 L, 26 cm . Acest model marca Zilan este fabricat din otel inoxidabil de foarte buna calitate. Astfel oala se va incalzi foarte repede si va mentine temperatura ridicata gratie celor trei straturi de la baza. Capacul are doua supape, una din ele fiind pentru siguranta. Indiferent daca folositi aragaz pe gaz, electric sau inductie, puteti pune aceasta oala pentru fierbere cu diferite alimente, in functie de reteta pe care doriti sa o faceti.

– capacitate 14 litri: Oala sub presiune inox

Aceata este una din cele mai voluminoase oale sub presiune pe care o puteti cumpara. Este ideala pentru pensiuni, mici cantine sau alte locatii unde se gatesc in general cantitati mari de alimente. Aceasta oala marca Zilan este fabricata din otel inoxidabil si are un capac cu doua supape. Este usor de curatat si de intretinut. Se poate folosi pentru plita cu gaz si cea electrica.

Retete de preparat la oala sub presiune

Poate ca ati cumpara o astfel de oala sub presiune, dar nu sunteti sigur ca va poate ajuta mai mult decat oala clasica pe care o aveti. Insa performantele acestor oale care permit gatirea alimentelor cu aburi sunt net superioare oalelor clasice. Puteti prepara aproape orice alimente cu aceasta metoda, iar avantajele vor fi ca veti termina mai repede, mancarea va fi mai sanatoasa si mai gustoasa.

In cat timp se gateste la oale sub presiune

Timpul de gatire este mult mai rapid, comparativ cu cel inregistrat de o oala clasica. Practic veti putea prepara mancare cu pana la 70% mai repede decat in mod clasic. Acest lucru se datoreaza presiunii foarte puternice care se creaza in interior. Temperatura interioara este mai mare si automat mancarea se va gati mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *