Categorii
Fără categorie

Robinetul electric instant este bun?

In acest articol vom incerca sa aflam care sunt avantajele si dezavantajele unui robinet electric.

Avand la indemana un robinet electric devii mai eficient. Ai apa calda instant la orice ora din zi si din noapte, cu minim costuri. Este perfect pentru familii iar modelele noi se instaleaza de curand tot mai mult in birouri, acolo unde se prepara in mod continuu cafea si ceai.

Functionarea este foarte simpla. Porniti robinetul si instantaneu va curge apa calda la robinet. Economisi timp si efort.

Dar in afara de a fi un moft de eficienta, robinetul instant este o necesitate in locatiile in care nu exista apa calda. De exemplu, daca mergeti cateva zile pe am la casa de vacanta si acolo nu aveti apa calda, robinetul electric este cea mai la indemana modalitate de a avea instant apa calda – nu doar la bucatarie, pentru prepararea alimentelor, dar si la baie. Unele modele se livreaza cu furtul flexibil pentru a inlesni spalarea legumelor, fructelor si obiectelor mai voluminoase. Altele vin la pachet cu cap de dus si sunt gata pentru a fi montate in baie. In mod uzual la tara, la curte oamenii au chiuvete afara pentru apa rece. Dar daca va place sa gatiti in aer liber sau sa aveti la calda la discretie de spalat dupa ce gradinariti putini, va puteti increde intr-un robinet electric.

Acest robinet functioneaza ca un robinet normal si prin urmare poate fi utilizat inclusiv de catre copii si persoane cu dizabilitati.

Pe scurt acestea sunt avantajele robinetului electric:

  • economisiti timp pentru obtinerea apei calde (nu mai fierbeti)
  • costuri minime de utilizare (consum mic de energie electrica)
  • livreaza apa calda instanta si in mod continuu
  • poate fi montat la chiuveta de la bucatarie, la cada sau in aer liber
  • are un design familiar si placut
  • ocupa putin spatiu – este ergonomic si practic nu va incomodeaza cu nimic
  • solutie rapida pentru a avea calda atunci cand temporar aveti probleme cu apa calda (exemplu: s-a spart teava sau a fost oprita)
  • este sigur si usor de utilizat de oricine

Este util pentru mine un robinet electric?
In cazul in care ai o pana de apa calda ce va dura un timp sau trebuie sa-ti petreci cateva zile intr-o locatie fara apa calda (de exemplu, la o cabana proprie la munte) un robinet instant iti poate fi de mare ajutor. De asemenea, daca iti place ca vara sa te muti in curte cu treaba (gatit, luat masa, gradinarit etc), atunci atasarea unui robinet electric la chiuveta existenta iti va fi de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *