Categorii
Fără categorie

Rolul odorizantelor in viata noastra

Odorizantele fie ca sunt de camera sau auto sunt folosite in ziua de azi la scara larga

Odorizantele sunt peste tot,in toate mediile construite fie ca vorbim de locul de munca, scoli, biserici, locuinte, gradinite, spitale, hoteluri,restaurant,baruri pana la mijloacele de transport in comun, avioane sau masini personale.

Rolul lor este acela de a da o aroma placut mirositoare mediul in care traim ori pentru a elimina diverse mirosuri neplacute si a crea o atmosfera placuta si relaxanta.

Aceste tipuri de produse vin in foarte multe variante de prezentare,forme,gramaje,ca:spray-uri, lichide sau solide, geluri, difuzoare, sticlute, lumanari, etc

Avand o utilizare globala ele sunt folosite atat de catre persoanele fizice cat si institutii,firme private.

La nivel mondial piata de odorizante depaseste cifra de 10 miliarde usd si este in crestere de la an an, Europa este cea mai mare piata de desfacere pentru aceste produse iar Asia are cea mai rapida crestere.

Un studiu realizat in SUA indica faptul ca peste 70% din gospodarii folosesc acest tip de produse parfumate.

De stiu ca: Odorizantele emit peste 100 de substante chimice.

Scopul odorizantele este acela de a oferi in interiorul incaperi un mediu placut si mai confortabil, pentru a emite un miros parfumat in aer si a schimba starea de spirit sau a elimina mirosurile neplacute din acea incapere/spatiu.

Mirosul emis de aceste odorizante pot reduce oboseala la locul de munca, potrivit unui studiu realizat in Japonia de Takasago Corporation, unele performanțe la locul de munca cum ar fi erorile de dactilografie pot fi reduse cu pana la 20% de mirosul de levantica, 33 % de mirosul de iasomie sau 54% de mirosul de lamaie.

Odorizantele cresc creactivitate la job

Atunci cand intr-un spatiu la locul de munca exista un miros neplacut, poate afecta starea de spirit a angajatilor, dar o persoana va fi mai creativa la locul de munca daca in mediul in care lucreaza este un miros placut.

Unele dintre odorizante datorita mirosurilor lor au unele propietati dezinfectate ce pot mentine un spatiu curat. Un mediu de lucru curat reduce riscul ca unii dintre angajati sa se imbolnaveasca.

Conform unui alt studiu realizat in Malaysia cu respondenti din 40 de birouri diferite, peste 90% dintre ei au declarat ca se simt mai bine la locul de munca, daca acel spatiu in care muncesc este dotat cu odorizant.

Mirosul placut emis de aceste produse pot duce la o claritate mentala la locul de munca si astfel ajuta persoanele sa se concentreze mult mai bine pentru ce au de facut la serviciu.

Unele au propietati anti bacteriene sau anti virale si pot preveni germenii.

Daca vrei sa cumperi odorizante auto la preturi avantajoase intra pe siteul nostru homearoma.ro si gasesti o varietate de modele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *