Categorii
Fără categorie

Unelte pneumatice MAX care iti usureaza munca

O mașina pneumatica de batut cuie sau cunoscuta si sub numele de pistol cuie este un dispozitiv ce foloseste aer comprimat pentru a bate cuie in lemn, placi de metal sau alte materiale.

Daca doriti o masina pneumatica de batut cuie la intalta presiune modelul HN 120 De la Max Japonia si care se gaseste la vanzare pe siteul www.uneltepneumatice.ro vandut de catre N&B FORCE ONE SRL importator si distribuitor de 15 ani pentru produsele MAX in Romania

Aceasta scula pneumatica funcționeaza prin utilizarea unui piston care este alimentat cu aer comprimat și care pune in mișcare un ciocan care va bate cuiele in acel material fie ca vorbim de lemn, metal sau chiar beton.

Este un produs foarte compact si foarte puternic (300 jouli)

Poate functiona cu cuie de lungime de la 22 la 65 mm, are o presiune de lucru de 15-23 bari cu o greutate de 2.9 Kg.

Sculele pneumatice de batut cuie sunt folosite in constructii in domeniul fabricari de mobilier , in producatia de palet, sau la lucrari de hidroizolatii pentru ca ele accelereaza procesul de batut cuie mult mai repede decat alte scule, face munca mai usoara si cel mai important mult mai eficienta.

Cu un pistol de cuier poti sa construiesti garduri si terase din lemn, poti fixa placi de lemn, grinzi.

Deasemenea o poti folosi pentru fixa bare metalice in pozitie si diverse proiecte de tapiterie pentru a fixa tesaturile pe cadre din lemn ori buretele de umplutura.

Poti folosit masina de batut cuie pentru a fixa tabla pe casa sau alte materiale.

Sunt mai multe modele de masini batut cuie disponibile in acest moment pe piata de la branduri cunoscute cum este Max Japonia, modele care se potrivesc pentru diferite proiecte si nevoi.

Ce este un capsator pneumatic?

Este o scula profesionala pneumatica folosita pentru tipuri de lucrari grele, de durata, intense

Este folosit cu precadere in constructii, tamplarie si mobile, tapiterie si alte domenii de aplicabilitate.

Un capsator pneumatic MAX CN 55 are o viteza de lucru mare, precizie si eficienta foarte mare, cu o magazine de 350 cuie in rola.

Diferenta intre un capsator manual si unul pneumatic este data de viteza cu care cel pneumatic fixeaza cuiele intr-un timp foarte scurt si cu o precizie uniforma.

Un capsator de acest tip este si foarte usor pana in 2.5 kg si de dimensiune reduse 27 x 13 x 28 cm care il face foarte usor de folisit in locuri greu accesibile.

Functioneaza cu cuie in rola de 25 si pana la 75 mm, are o presiune de lucru de 5-7 bari

Scule pneumatica se intretin foarte usoar cu un minim de efort.

Utilizand o unelta pneumatica iti va usura foarte mult munca pe care o desfasori, daca detii sau lucrezi intr-o companie care inca nu foloseste unelte pneumatice acuma este momentul sa iti achizitionezi una.

Daca vrei sa afli mai multe despre aceste produse nu exita sa ne contactezi pentru ati face o demonstratie cu aceste produse pneumatice de la Max Japonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *