Categorii
Fără categorie

Usi de garaj sectioanale pentru un garaj mai sigur

Usile de garaj sectionale sunt una dintre cele mai populare optiuni din gama usilor de garaj care sunt la vanzare in acest moment pe piata din Romania.

Aceste modele de usi de garaj sectionale sunt fabricate din panouri tip sandwich anticoroziv din otel galvanizat izolate cu spuma poliuretanica.

Designul lor foarte simplu dar in acelasi timp eficient face ca usile din aceasta categorie sa fie ideale pentru spatiile mici cu acces limitat sau pentru garajele care au un plafon mai jos.

Usile de garaj sectionale fabricate de producatori romani cu mare experienta in domeniu sunt disponibile cu inchidere manuala sau cu inchidere automata prin actionarea unui telecomenzi, poti cumpara oricare dintre variante dar recomandarea noastra este sa alegi o usa de garaj cu inchidere automata.

In cazul in care se intrerupe lumina sau ramai fara baterie la telecomanda, usa se poate deschide sau inchidere prin actionare manuala.

Au senzori de oprire pentru a scade riscul produceri de accident de tot felul si pentru siguranta ca usa se va inchide in mod corespunzator.

Aceste usi de garaj sunt foate sigure si viabile, realizate din materie de calitate durabile si rezistente in timp le fac foarte avantajoale pentru propietarii de garaje care locuiesc in zone cu conditii meteo mai putin favorabile decat in alte zone.

Usile sectionale sunt disponibile intr-o varietate mare de modele care pot fi adaptate cu usurinta la orice model de casa sau garaj, ele se pot personaliza la cerere cu anumite optiuni, modele, culori, etc pentru a se potrivi cu usurinta.

Cum se intretine o usa de garaj sectional?

Pentru a mentine o usa de garaj in stare cat mai buna si functionala o perioada indelungata de timp, este foarte important sa urmati urmatori pasi:

Curatati periodic usa de murdarie si praful de pe suprafata usii iar pentru asta folositi o solutie de curatare care sa nu contina clor , folositi un burete moale, o carpa sau laveta umeda.

Nu folositi produse abrasive care pot zgaria suprafata.

Verificati odata de 2 ori pe an suruburile si piulitele de fixare si daca este necesar sa le strangeti pentru a prevenit desprinderea elementelor de fixare si utilizare a usii.

Deasemenea este foarte important sa verificati sistemul de rulare, rolele si asigurati-va ca nu sunt uzate sau deteriorate, daca sau deteriorat acestea trebuie inlocuite.Verificati si sistemul de inchidere si lubrefiati daca este cazul.

Nu loviti usa sau evitati acest lucru cat mai cu putinta pentru ca impactul poate duce la stricare sau deterioare usii.

Daca urmati pasi expusi mai sus te vor ajuta sa previi uzura prematura a usii de garaj si va asigura o buna functionare corespunzatoare a acesteia pentru o lunga perioada de timp.

Daca vrei sa iti cumperi o usa de garaj sectionala atunci alege sa achizitionezi una de la producatori Romani care au o mare experienta a fabricarea acestor modele de usi.

O firma romaneasca producatoare de usi de garaj sectioanale iti ofera garantie si echipa de profesionisti care iti vor instala model achizitionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *