Categorii
Fără categorie

Cum alegem un parfum inspirat in functie de PH-ul pielii

Pentru unii, parfumul defineste cine sunt,si cand devine o parte din viata de zi cu zi, un parfum poate oferi un sentiment de familiaritate si chiar confort pentru cei dragi.

Dar cum alegeti un miros care se potriveste cu personalitatea dvs. si, mai important, cu chimia corpului dvs.?

Alegerea unui parfum perfect se reduce la doua lucruri: preferinta dvs. si chimia corpului dvs. Odata ce gasiti un miros care va place, sa-l incercati pe piele este vital – ceea ce miroase bine in sticla ar putea sa nu fie la fel odata ce este aplicat pe piele, deoarece toti hormonii si feromonii sunt diferiti si, in cele din urma, afecteaza mirosul final.

S-ar putea sa fie nevoie de incercari pentru a va conecta la parfumul inspirat ideal, dar avem cateva sfaturi care va vor usura putin munca de cautare

Cum alegem un parfum in functie de PH-ul pielii

Cand cumparati un parfum inspirat, este necesar sa stiti daca se va potrivi tipului dvs. de piele, deoarece nu este acelasi lucru sa aveti pielea uscata sau grasa, deoarece compusii fiecarui parfum sunt combinati cu uleiurile naturale ale pielii, obtinand adesea un rezultat diferit.

Piele grasa

Pielea cu continut ridicat de grasimi are o chimie mult mai activa decat restul. Asta inseamna ca interactioneaza mult mai mult cu orice parfum pe care il utilizati.

In acest caz, idealul este de a opta pentru arome usoare si fresh in timpul zilei si o cantitate mai mare pe timp de noapte. Alegeti note florale sau de citrice si eliminati-le pe cele care contin mosc.

Va recomandam acest tip de parfum inspirant din Tiziana Terenzi Tyl Assoluto – Extract de parfum Mon Melange Dyonisus, Niche Series, 100 ml, unisex, 40% uleiuri esentiale la 349.99 lei il veti gasi pe siteul monmelange.ro

Piele uscata

In cazul pielii uscate, mirosul se disipeaza mai rapid decat la alte tipuri de piele.

Acest lucru poate fi contraproductiv, mai ales daca se utilizeaza parfumuri cu continut ridicat de alcool.

Desigur, daca acest lucru este cazul dvs., veti alege sa plasati cantitati mari de parfum de cateva ori pe zi, nu? Acest lucru, din pacate, are ca rezultat o piele si mai uscata. Pentru tipul dvs. de piele, alegeti parfumuri puternice cu note lemnoase sau florale.

Ca acesta Extract de parfum Mon Melange Pandora, Niche Series, 35 ml, unisex, 40% uleiuri esentiale, parfum inspirat din Xerjoff Regio la pretul de 124.99 lei

Odata ce v-ati decis cu privire la o anumita familie de parfumuri -florale -orientale -lemnoase – incercati parfumul pe piele.

Acest lucru este foarte simplu: pentru a determina daca este cea mai buna optiune, ar trebui sa luati cateva minute din timpul acordat.

Pulverizati o mica parte din parfum pe incheietura mainii si fara frecare asteptati aproximativ 15 minute.

Dupa acea perioada de timp va incepe sa dezvaluie notele din care este compus. In cazul in care mai mult de 30 de minute au trecut si aroma este inca vizibila, asta inseamna ca este parfumul potrivit pentru tipul dvs. de piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *