Categorii
Fără categorie

TOP 3 Genti si lazi frigorifice la preturi bune

Cauti o geanta frigorifica pentru vara aceasta? Fie ca vrei sa mergi des la picnic cu familia si prietenii, fie ca vrei sa iesi la munte, la plaja, pe barca sau la  un gratar departe de casa, o geanta frigorifica este accesoriul numarul 1 de care ai nevoie. Te ajuta sa mentii alimentele la temperatura scazuta pentru mult timp. Poti folosi o geanta frigorifica atat pentru alimente, cat si pentru bauturi. Nimic nu se compara cu momentul in care poti scoate o bere rece din geanta frigorifica, carnea la temperatura potrivita ca sa o pui pe gratar, sandwishurile sanatoase si pastrate in siguranta atunci cand copiii au nevoie de o gustare.

Iata cele mai bune genti frigorifice pe care le poti comadna acum de la market365.ro

1. Geanta frigorifica 10litri, curea de umar – Comanda aici https://www.market365.ro/geanta-frigorifica-sannea-10-l-curea-umar

Aceasta geanta are o capacitate generoasa de 10 litri si dimensiuni potrivite de 26x 17 x20cm. Este ceea ce iti trebuie atunci cand planifici iesiri in aer liber. Geanta ofera un compartiment principal foarte bine izolat, dar langa el se afla si un buzunar mesh in partea din fata care iti permite sa asezi in el diferite alimente mai mici. Geanta este atat de usor de transportat pentru ca este prevazuta cu o curea de umar. Prin urmare, nu este nevoie sa o porti in mana, ci poti alege sa lasi mainile libere. Doar aseaz-o pe umar. Este perfecta pentru zilele de vara cand mergi la plaja, la picnic, la gratar sau in calatorii la munte. Te ajuta sa-ti pastrezi alimentele dorite la temperatura potrivita, sigura pentru sanatate.

2. Geanta frigorifica 4.5 litri https://www.market365.ro/geanta-frigorifica-sannea-4-5-l-curea-umar

Aceasta geanta are dimensiuni mai compacte si este perfecta daca nu ai nevoie de prea multi spatiu. In general, mergi la munte, la picnic sau la plaja doar cu partenerul de viata sau alaturi de familia cu un singur copil. Geanta e mica si simplu de transportat. Are un compartiment principal foarte bine izolat, precum si  un buzunar cu mesh in partea din fata. Cureaua lunga permite purtarea pe umar, pentru usurinta la transport. Este fabricata din poliester, iar materialul din care este fabricat buzunarul principal este un foarte bun izolator termic. Buzunarul frontal e util pentru depozitarea diferitelor alimente mai mici sau pe care vrei sa le ai la indemana.

3. Lada frigorifica cu roti, 3 piese. Comanda aici https://www.market365.ro/set-lada-frigorifica-cu-roti-3-piese-2-4-5-45-litri

De data aceasta, te invitam sa te uiti la aceasta lada frigorifica originala care este prevazuta cu roti pentru o deplasare usoara. Este ideala pentru familii dar si pentru atunci cand mergi cu prietenii la iarba verde sau la plaja. Are interior spatios pentru o multime de bauturi si alimente. Include o lada frigorifica mare de 45 litri, o lada de 4.5 litri precum si o cana termos de 2 litri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *